Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger

Schøneberg Stof & Design
CVR 27043666
Bredgade 34-36 

9700 Brønderslev

tinaregen@yahoo.dk

Tlf. 28 84 89 39


Bestilling

Minimum køb af stof er 50cm og bånd/elastik er 1m. Derudover kan købes af 1cm interval. Hvis varen ikke er på lager eller varen er forsinket, vil vi selvfølgelig tage kontakt til dig som kunde og underrette om dette. Vi tager forbehold for eventuelt udsolgte varer, samt forkert lagersaldo og fejl i billeder og tekster i webshoppen. De farvenuancer, der gengives, kan afvige fra produkternes egentlige farver, eftersom farver kan varierer afhængig af lyssætning og farvegengivelse på forskellige skærme.

 

Betaling

Vi acceptere Dankort, Visa/Dankort, eDankort, VISA Electron, Visa og MasterCard
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Vi sender med CoolRunner. Fast pris på forsendelse er 39,- til nærmest pakkeshop eller 52,- ved levering med Postnord til dit hjem. Ved køb over 700,- er der gratis fragt.

Leveringstid 2-4 hverdage. Med Postnord kan du dog forvente længere leveringstid afhængig af deres postruter.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til tinaregen@yahoo.dk eller at ringe til 28848939. Du kan også benytte standardfortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen skal returneres i samme stand som den blev modtaget. Stof der er klippet i, eller vasket tages ikke retur.

Udsalgsvarer og afklippede rester tages ikke retur.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Schøneberg Stof & Design

Bredgade 34-36

9700 Brønderslev
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Mod forudgående aftale med os. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Schøneberg Stof & Design

Bredgade 34-36

9700 Brønderslev
 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Schøneberg Stof & Design, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.Schoeneberg.dk er Tina Regenstreif.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Schøneberg Stof & Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Tina Regenstreif.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tina Regenstreif på tineregen@yahoo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den oktober 2018